Ходова частина автомобіля – це підвіска разом з елементами кріплення до кузова автомобіля та вали, що з’єднують приводні колеса з двигуном. Гальмівна система автомобіля частково також розташовується на елементах кузова, але розглядається як єдиний агрегат у складі підвіски.

Як правило, порушення в роботі ходової частини проявляються сторонніми звуками з боку коліс, що частково передаються на кузов автомобіля. Деякі несправності можуть виявлятися не звуком, а підвищенням нагріву (наприклад, маточини) або збільшенням опору обертання рульового колеса, порушенням керованості чи стійкості авто на трасі.

Огляд елементів ходової частини автомобіля може провести кожен водій: перевірити відсутність потік рідини або тріщин та руйнувань елементів.

Більше ретельну перевірку ходової може зробити тільки фахівець. Залежно від виявлених несправностей може знадобитися перевірка на стенді, заміна пильовиків або гумометалевих вставок, а то й складніший ремонт. Після проведення ремонтних робіт перевірка розвалу та сходження є обов’язковою.

Автосервіс LPG GROUP у Дніпрі має професійну команду майстрів та механіків, які швидко усунуть будь-яку несправність автомобіля за прийнятною ціною.

Наші контакти