Двигун не дарма називають серцем машини. Саме його параметри є вирішальними при виборі автомобіля, і саме його поломка перетворює авто на нерухомість.

Сучасні двигуни працюють із відносно низьким рівнем шуму, завдяки цьому стають чутні будь-які сторонні звуки. Поява є першою, але не єдиною причиною звернення на нашу СТО.

Друга причина – пробіг автомобіля. Зовсім необов’язково чекати появи стуків або раптової поломки серед дороги, набагато практичніше перевірити стан двигуна через 10000 км пробігу або при кожній заміні олії. У автомобілях, що перебувають на гарантії, така перевірка проводиться за кожного ТО.

Перевірка двигуна включає:

  • перегляд записів блоку керування;
  • перевірку якості роботи та сумішоутворення на працюючому двигуні;
  • інструментальні виміри компресії та тиску олії та ін.

Якщо виноситься вердикт про необхідність ремонтних робіт, терміни проведення, обсяг та приблизну вартість можна погодити з нашими механіками. Під час ремонту буде проведена повна діагностика елементів двигуна ремонт або заміна запчастин, що вийшли з ладу, і подальше складання з проведенням стендових випробувань.

Автосервіс LPG GROUP у Дніпрі має професійну команду майстрів та механіків, які швидко усунуть будь-яку несправність автомобіля за прийнятною ціною.

Наші контакти