Підвищена увага до комфорту в сучасному автомобілі обумовлена ​​підвищенням навантаження на водія, у зв’язку зі збільшенням середньої швидкості руху , інтенсивність потоку машин, збільшення добового пробігу. Вагомою частиною комфорту влітку є справний кондиціонер.

Причини виходу з ладу системи кондиціонування можуть бути різними. Це може бути як несправність компресора, так і текти випарника чи трубопроводів.

Найчастіше герметичність порушується в авто зі стажем більше семи років. За цей час починають усихати гумові ущільнення та з’являється сміття всередині трубок, зношується поршень та циліндр компресора, з’являється вироблення в клапанах.

Перш ніж просто дозаправити кондиціонер необхідною кількістю фреону, фахівці компанії «LPG Group», обов’язково запропонують провести діагностику системи щодо витоків.

Також зниження теплопродуктивності кондиціонера не завжди означає витік фреону, іноді починає «барахлити» компресор. У цьому випадку можуть знадобитися такі послуги:

• діагностика компресора на автомобілі;
• зняття та перевірка компресора на стенді;
• розбирання та ремонт компресора;
• встановлення компресора, вакуумування та заправка фреоном.

Всі перераховані та інші послуги (наприклад, антибактеріальне очищення конденсатора) по ремонту автокомпресора вам швидко і якісно нададуть у мережі СТО LPG Group.

Не заощаджуйте на власному здоров’ї і не наражайте себе і пасажирів на небезпеку теплового удару. А найкращий час для дозаправки та обслуговування системи кондиціювання – холодна пора року.

Наші контакти