У процесі розвитку автомобільного транспорту в ньому з’являється все більше датчиків та електронних виконавчих механізмів, ускладнюються взаємозв’язки між ними. Щоб відремонтувати електричну частину сучасного автомобіля, одного тестера недостатньо.

З одного боку, таке положення ускладнює ремонт автомобіля та перелік необхідного для цього обладнання, а з іншого боку, наявність великої кількості датчиків у різних пристроях дозволяє оперативно розпізнати неполадки та отримати загальну картину про поточні параметри роботи двигуна та інших агрегатів.

Найкорисніша властивість електронних систем контролю та керування автомобілем в їх здатності сигналізувати про несправність безпосередньо в момент її появи. Водій може вчасно звернутися до нас на сервіс для проведення комп’ютерної діагностики.

Під час цієї процедури фахівець підключається до електронного блоку автомобіля через спеціальний роз’єм і програмою зчитує стан авто, записане в пам’яті блоку. Ця програма розшифровує коди помилок.

Якщо виникає необхідність, зчитування параметрів можна проводити при працюючому двигуні.

Автосервіс LPG GROUP у Дніпрі має професійну команду майстрів та механіків, які швидко усунуть будь-яку несправність автомобіля за прийнятною ціною.

Наші контакти