Холодно в машині? Погано гріє грубка? Причина очевидна – забитий обігрівач. У систему охолодження могли заливати або засипати спеціальний герметик, їздили на воді, замість антифризу або невчасно змінювали рідину, що охолоджує. Як зробити так, щоб в машині знову стало тепло? Найпростіший і надійніший, але дорогий спосіб – просто піти і купити новий радіатор пічки для свого автомобіля, але можна зробити інакше. Метод, що дозволяє очистити радіатор опалення від забруднень – це промивання пічки без зняття її з автомобіля.

Фахівці СТО LPG GROUP здійснює промивання радіатора пічки автомобіля в Дніпрі без зняття із застосуванням спеціального миючого складу.

Причини для звернення на СТО

  • низька температура в салоні
  • розгерметизація системи опалення, поява течі.
  • збільшення тиску в системі охолодження
  • перегрів силового агрегату
  • забивання сот радіатора герметиками
  • тривала експлуатація автомобіля
  • доління та використання різних типів охолоджуючої рідини
  • скупчення сміття в радіаторі

Промивання радіатора печі в машині без зняття

Якщо робота печі автомобіля не задовільна, а забруднення не надто сильні і всі вузли системи охолодження працюють нормально, рекомендуємо провести промивання радіатора печі, у знятті якого немає необхідності: така процедура обійдеться значно дешевше за ремонт з демонтажем та допоможе відновити працездатність печі. Процедура полягає в заливці спеціальних рідин, здатних зруйнувати відкладення та продукти корозії, у промиванні обігрівача та заповненні системи новим антифризом.

Чому ремонт та обслуговування авто краще проводити в автосервісі?

На відміну від самостійного ремонту та обслуговування автомобіля, автосервіс має весь необхідний інструмент та обладнання, спрямовані на професійну роботу з автомобілями. Вибір послуги в автосервісі – безпека, надійність, економія Вашого часу та сил.

Автосервіс LPG GROUP у Дніпрі має професійну команду майстрів та механіків, які швидко усунуть несправності ходової частини вашого автомобіля за прийнятною ціною.