Для автомобілів, оснащених двигунами з системою безпосереднього впорскування палива, а просто прямого впорскування, розроблено спеціальне обладнання, яка має принципову відмінність від стандартного комплекту ГБО 4. І називають його – ГБО 5.

ГБО 5 на прямий упорскування встановлюється на авто, що мають такі двигуни:

Установка ГБО на пряме упорскування TSI, TFSI і т.д., покоління 5 продовжує ідеї попередника. Дане обладнання настільки ж практичне та економічне, є оптимальним співвідношенням надійності, ефективності та ціни. Комплекти покоління 5 доповнені системою, що перешкоджає прогоранню форсунок. Завдяки їй газ подається до камери згоряння разом із бензином, і співвідношення 75% на 25% робить роботу двигуна з ГБО абсолютно безпечною.

Додаткові переваги ГБО.

Разом з упевненістю в безпеці газової установки для двигуна, автовласник вибрав ГБО 5 на прямий упорскування, отримує і інші переваги:

  • точне дозування палива у всьому діапазоні роботи силового агрегату;
  • збереження ключових експлуатаційних параметрів двигуна, оптимізованих для використання бензину;
  • підвищення стабільності роботи двигуна в режимі використання газу;
  • автоматичне, плавне перемикання між режимами газ/бензин;
  • запобігання забиванню бензинових форсунок;
  • понад 40% економії на паливі.

Доступні варіанти безпосереднього впорскування палива.

У виробництві комплектів газобалонного обладнання на двигуни з прямим упорскуванням, досягли успіху багато компаній-виробників ГБО. Вони пропонують різні варіанти комплектів ГБО для чотирьох-, шести- та восьми циліндрових двигунів з безпосереднім упорскуванням палива. Для кожного типу двигуна також створено спеціальну програмну прошивку, що дозволяє налаштувати параметри роботи силового агрегату на ГБО 5 покоління коректно та точно.

З’ясувати вартість ГБО 5 на пряме впорскування для свого автомобіля, Ви можете у фахівців нашої компанії.

Установка ГБО 5 на авто з безпосереднім упорскуванням – це готове вирішення існуючих проблем за прийнятною ціною. Скористайтеся ним, щоб досягти від свого автомобіля максимальної надійності та ефективності.